Samlade höjdpunkter från köket ombord.
En salig blandning av smårätter,
efterätter, snacks, bröd och annat.
Ruffovic
Gremolata från Lombarderiet, Italien
En fantastiskt god liten smaksättare till grillat, pasta eller bara på en bit grillat/rostat bröd
Smulpaj med röda bär från trädgården
Enkelt med vansinnigt gott och mycket uppskattat.
Sittbrunns lunch
Kall tunt skivad vattenmelon med fetaost, lite pinjenötter och ruccola sallat. efte en sådan här rosévinslunch så blir det till att ligga för ankar resten av dagen.
Spaghetti middag på HANÖ
Spaghetti med köttfärssås, färsk basilika 'Genovese från båtens "trädgård", riven parmesan och nymald peppar...Buono!
Valnötskaka med kardemumma
En halv satts med sockerkaksmet, tillsätter sedan generöst med grovmalen kardemumma och hackade valnötter. Garnera med valnötshalvor och grädda den i ugnen tills det att den är gyllenbrun
Penne med tomatsås och aromatiska kryddor från trädgården
Lättlagat och gott, speciellt en sådan här dag som på bilden. Ruggigt väder i Kalmarsund.
Favorittomaten!
Goldman's Italian/American tomato
Basrecept på bröd
Sittbrunns lunch igen...
Bröllopslunch (Victoria och Daniel)
Träsko Storö